U wil uw badkamer een totale make-over geven?

Bent u uitgekeken op uw huidige badkamer of bent u het plaatsgebrek na al die jaren meer dan beu? Voor een totale badkamerrenovatie hoeft u maar 1 aannemer te contacteren en dat is Asico uit Lier. Wij verzorgen namelijk het hele badkamerrenovatie project van A tot Z.

U hoeft dus niet op zoek naar verschillende aannemers. Wij plaatsen het nieuwe sanitair, maar verzorgen bijvoorbeeld ook de nodige breek-, tegel- en elektriciteitswerken.

Zo pakken we uw badkamerrenovatie aan

  1. Eerst overlopen we samen met u wat u van uw nieuwe badkamer verwacht. Daarbij houden we meteen rekening met een optimale benutting van de beschikbare ruimte.

  2. We bezorgen u vervolgens een vrijblijvende listing die de nodige sanitaire toestellen en bijhorigheden en het kraanwerk bevat.

  3. We stellen een prijsofferte op maat op die we persoonlijk aan u toelichten en aanpassen waar nodig.

  4. Na goedkeuring van de offerte wordt er een realistische planning opgemaakt met de samenwerkende partners. De voorgestelde sanitaire toestellen kan u steeds vooraf bekijken in de showroom van de groothandel en aanpassen naar uw smaak.

  5. We starten de werkzaamheden op en volgen het volledige renovatieproject feilloos voor u op.

  6. Wij bekijken en testen alles nog eens grondig voor we uw nieuwe badkamer opleveren.

Verrassende resultaten

Neemt u maar even een kijkje bij enkele voor en na foto’s van eerder afgewerkte badkamerrenovaties en laat u inspireren.

U had een kleiner badkamerproject in gedachten?

Bij Asico nemen we niet alleen complete badkamerrenovaties, maar ook kleinschalige badkamerprojecten aan. Wil u bijvoorbeeld enkel een inloopdouche in de garage laten installeren, een extra gastentoilet laten plaatsen of een bestaand toilet vervangen? Ook daarvoor kan u bij ons terecht, want geen project is te groot of te klein!

Nieuwsgierig naar het prijskaartje?

Voor badkamer renovaties stellen we steeds een maatwerk offerte op. Zo heeft u 1 duidelijk prijsvoorstel waarin alle werken vervat zitten en komt u nooit voor verrassingen te staan. Om zo’n prijsofferte te ontvangen, hoeft u ons enkel even uit te nodigen voor een gratis plaatsbezoek.

asico badkamerrenovatie