Verwarming stuk?

Geen warm water meer, de verwarming slaat niet meer aan of de radiator lekt? Het zijn typische symptomen van een defecte verwarmingsketel.

Gelukkig kan u op loodgietersbedrijf Asico rekenen voor een spoedige herstelling van uw verwarmingsinstallatie. We komen zo snel mogelijk ter plaatse en doen er alles aan om het defect niet tijdelijk, maar meteen definitief te herstellen.
Onze bestelwagens zijn als het ware mobiele magazijnen boordevol reserveonderdelen voor diverse types verwarmingsketels. Die materialen liggen daar bijzonder overzichtelijk gesorteerd zodat we niet te lang of tevergeefs moeten zoeken.

Soms kunnen we niet anders

Is het defect te complex om het meteen te verhelpen of kunnen we nu al voorspellen dat het nog regelmatig zal voorvallen dat de ketel gaat uitvallen, dan is een ketelvervanging soms de beste en meest kostenefficiënte optie. We bekijken hoe dan ook welke optie het voordeligste uitkomt: een herstelling van de bestaande of de installatie van een nieuwe ketel.

Wanneer neemt u best contact met ons op?

  • geen warm water meer

  • de verwarming slaat niet aan of levert enkel lage temperaturen

  • de verwarmingsketel maakt een vreemd tikkend of piepend geluid

  • er komt rook uit de verwarmingsketel

  • de waakvlam gaat voortdurend uit

  • de radiator / ketel lekt

Asico nv contacteren!

Voor een niet-dringende herstelling zoals het vervangen van radiatoren stuurt u ons best een mailtje via het contactformulier. Zo vergeten we zeker niet om u terug te contacteren voor een vrijblijvend bezoek of prijsofferte.

Heeft u dringend technische bijstand nodig om een vervelend of gevaarlijk defect te verhelpen, dan neemt u best even telefonisch contact met ons op (03 488 20 32). Wie weet zijn we wel net vlakbij u aan de slag waardoor we bijzonder snel ter plaatse kunnen komen om uw verwarmingsprobleem meteen op te lossen.