Waarom Asico kiezen?

Bent u op zoek naar een vakman om uw sanitaire installaties te plaatsen of te onderhouden, dan zit u goed bij Asico. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we namelijk betrouwbare en bedrijfszekere sanitaire installaties garanderen die jaren meegaan.

Wij verkiezen totaaloplossingen

U hoeft ook niet verschillende vakmannen te contacteren en te puzzelen met planningen en agenda’s, want onze service reikt veel verder dan enkel de sanitaire installaties.

Laat u bijvoorbeeld uw badkamer renoveren, dan voorzien wij niet alleen het leidingwerk en de plaatsing en aansluiting van de sanitaire toestellen en badkamermeubels, maar ook de nodige afbraak-, tegel- en elektriciteitswerken. Voor die werken rekenen we op enkele vaste partners. U hoeft zich daarbij niets aan te trekken van de planning, de uitvoering of de afwerking. De coördinatie en werfopvolging regelen wij namelijk voor u.

Orde en netheid

Niet alleen op de werf, maar ook in onze administratie en in onze bestelwagens hechten we veel belang aan orde. Onze bestelwagens zijn als het ware mobiele magazijnen, boordevol reserve onderdelen en fittings van verschillende merken. Zo hebben onze techniekers doorgaans snel het juiste onderdeel bij de hand en kunnen we onnodig tijdverlies vermijden.

Ook onze administratie verloopt gestructureerd. U zal niet lang moeten wachten op een duidelijke offerte en ook na oplevering mag u een correcte en duidelijke factuur verwachten.

Tijdens onze werken respecteren en beschermen we ook uw woning. Zo zullen we er bijvoorbeeld ook aan denken om bij afbraakwerken de nodige vloerbescherming te voorzien.

Nieuwe technieken

Wij volgen de ontwikkelingen in onze sector op de voet. Bent u geïnteresseerd in energiezuinige installaties of heeft u graag wat informatie over de huidige premies en wetgeving? We beantwoorden met plezier uw vragen. Wanneer we uw project komen bespreken, zullen we ook proactief alternatieve producten voorstellen zodat u de juiste keuzes kan maken. Op onze nieuwsberichten pagina kan u er trouwens al enkele ontdekken.

Precies wat u nodig heeft?

Neem contact met ons op om een plaatsbezoek en/of prijsofferte aan te vragen en test onze service zelf uit.