Hoe het begon

Al in 1989 startte Marc Stevens als zelfstandig loodgieter. In 1991 richtte hij vervolgens loodgietersbedrijf bvba Marc Stevens op en deze werd in 1995 omgevormd tot de naamloze vennootschap Asico nv. U bent dus bij een vakman met jarenlange ervaring aanbeland!

Uw vertrouwde contactpersonen zijn Marc & Linda

Bij Asico mag u een persoonlijk contact en een klantgerichte service verwachten. Volgens ons is een persoonlijke aanpak immers de beste basis voor een vlotte samenwerking in wederzijds vertrouwen.

Net daarom krijgt u altijd zaakvoerder Marc of zijn echtgenote Linda zelf aan de telefoon als u ons loodgietersbedrijf contacteert. Ook wanneer we voor de eerste keer bij u langs komen om uw project en de mogelijkheden te bespreken, zal u steeds zaakvoerder Marc zelf ontmoeten.

Het Asico team

Onze medewerkers beschikken net als wij over de nodige kwalificaties en certificaten om de nodige werkzaamheden correct uit te voeren. Onze installateurs en techniekers worden bovendien intern en extern opgeleid en volgen ook regelmatig bijscholing om hun technische kennis verder aan te scherpen. We kiezen er bewust voor om niet het grootste loodgietersbedrijf te willen zijn en werken daarom met een kleine en overzichtelijke ploeg, maar we hebben wel de nodige kennis en troeven in huis om ook grotere werken te verzorgen.

Werken bij Asico

Enkele jaren ervaring in het vak en de nodige certificaten (zoals bv. G1 of G2 certificaat) op zak zijn een echte troef als u wil solliciteren voor een job als HVAC technieker bij ons loodgietersbedrijf, maar enthousiasme, inzet en klantvriendelijkheid vinden we minstens even belangrijk. Kan u zich hier helemaal in vinden? Stuur ons dan gerust uw spontane sollicitatie!

Natuurlijk weet u graag met wie u zaken doet

Wil u ons graag even persoonlijk ontmoeten om te bepalen of het klikt? Dat kan zeker! Neem contact met ons op en laat ons weten wanneer u ons bij voorkeur persoonlijk ontmoet.